Σεφ… στο παρά πέντε
ISBN
978-960-566-427-5
Τύπος Αρχείου
Adobe DRM protected
pdf
Έτος Έκδοσης
2013
Λέξεις Κλειδιά
Διατροφή
Περιγραφή
Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, βασισμένος στην πολύχρονη επαγγελματική του πείρα, δημιούργησε έναν εύχρηστο και πρωτότυπο οδηγό διατροφής και μαγειρικής με σκοπό να διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων οι οποίοι επιθυμούν να τρέφονται υγιεινά.
Ο Σεφ...στο παρά πέντε επιλέγει και προτείνει:
- Ιδέες και λύσεις για μικρά αλλά και μεγάλα γεύματα
- Ιδέες για την προετοιμασία γευμάτων χωρίς μαγείρεμα
- Εύκολες και νόστιμες συνταγές σε λιγότερο από 15 λεπτά
- Προτάσεις για τα ημερήσια και τα εβδομαδιαία μενού
- Οδηγίες για τη διασφάλιση ισορροπημένων διαιτολογίων
- Πίνακες και μεθοδολογία για την οργάνωση της καθημερινής διατροφής
- Ειδικά διαιτολόγια για παθολογικές καταστάσεις όπως υπέρταση, διαβήτης κ.ά.
Το βιβλίο είναι συνέκδοση με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών - ΚΕΑΔΔ